Al jarenlang valt bij vele huishoudens in elke Nederlandse gemeente een huis-aan-huiskrant in de bus. Er zijn zo’n 350 tot 400 huis-aan-huiskranten in ons land. Achter deze huis-aan-huiskranten vind je lokale uitgeverijen met betrokken redacties die altijd op de hoogte zijn van het nieuws in de regio. Zij weten wat er speelt en zijn een belangrijke schakel in de samenleving.

Bekijk de kracht van lokaal

Lokaal meer bereik

Lokaal meer bereik

Huis-aan-huiskranten zijn hét massamedium om in contact te komen met je lokale doelgroep.

Lees meer
Lokaal meer bereik

Lokaal meer bereik

Bereik je lokale doelgroep

Consumenten zijn geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt. Of dit nu de opening van een nieuwe koffiebar of nieuwe winkel is, de aankondiging van een nieuwbouwproject of een speciale uitverkoop. Ook informatie verspreiding van de lokale overheid verloopt grotendeels via de huis-aan-huiskrant. Huis-aan-huiskranten zijn hét massamedium om in contact te komen met je lokale doelgroep.

Huis-aan-huiskranten worden ook intensief gebruikt als communicatiemiddel van bewoners naar hun stads- of dorpsgenoten. Bijvoorbeeld door ingestuurde berichten met activiteiten in de buurt en foto’s van lezers. Waar de content van nationale dagbladen vrijwel volledig bestaat uit verhalen geschreven door redacteuren, krijgt bij huis-aan-huiskranten vaak iedereen de kans op een plek in de krant.

Brievenbusstickers

Brievenbusstickers

De huis-aan-huiskrant mag in elke brievenbus, behalve wanneer er een nee-nee sticker op is geplakt.

Lees meer
Brievenbusstickers

Brievenbusstickers

De gevolgen van brievenbusstickers

Steeds meer gemeenten gaan de verspreiding van ongeadresseerd reclamedrukwerk tegen. Consumenten ontvangen geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer op de deurmat; behalve wanneer er een ja-ja-sticker op de brievenbus is geplakt.

De ja-ja sticker heeft tot op heden geen consequenties voor huis-aan-huiskranten. Deze mogen in elke brievenbus, behalve wanneer er een nee-nee sticker op is geplakt. Dit heeft te maken met de persvrijheid zoals die is vastgelegd in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Massabereik

Massabereik

De huis-aan-huiskrant biedt gegarandeerd massabereik en het perfecte journalistieke en lokale umfeld voor jouw boodschap.

Lees meer
Massabereik

Massabereik

Nummer één massamedium

Huis-aan-huiskranten bieden een gegarandeerd massabereik en zijn een onmisbare schakel in de communicatie van elke ondernemer richting zijn of haar klanten.

Als landelijke ondernemer heb je keuze uit een ruim aanbod van huis-aan-huistitels om altijd de juiste lezers te bereiken.

Ook adverteerders in een specifieke regio kunnen door het inzetten van een enkele huis-aan-huistitels altijd het gewenste verspreidingsgebied bereiken.

Lokale ondernemers bereiken met één huis-aan-huiskrant een hyperlokale doelgroep in het gebied waar het product, de dienst of openstaande vacature relevant is.

Waar je doelgroep zich ook bevindt, de huis-aan-huiskrant biedt altijd het perfecte journalistieke en lokale umfeld voor jouw boodschap.

Vind je HaH titel